De eigenaar van Suncare Veldhoven was op zoek naar duidelijke Acrylaat bedrijfsreclame voor in zijn zonnestudio en het ledpaneel moest opgehangen worden. Hun doel… iets speciaals, waar geen potentiële klant stilletjes voorbij kan lopen zonder een blik naar binnen te werpen.
Dusss, aan de slag.

Led reclame acrylaat graveren Laser gravure
Zoals hierboven al is gemeld, wordt voor deze opdracht gebruik gemaakt van Acrylaat. Zodra je het Acrylaat gaat lasergraveren, krijg je in het bewerkte gedeelte een mooie strakke, melkachtige gravure. In combinatie met de Fuchsia ledverlichting die Suncare gebruikt (voor al hun filialen) krijgt het bord een strak en vrolijk uiterlijk.
Om het bord er nog beter uit te laten knallen is er gekozen om een zwart paneel aan de achterkant te monteren om zo een beter contrast te krijgen.

Acrylaat bord Acrylaat ledverlichting
Overdag de mooie witte gravure en zodra het zonnetje onder is Zo krijg je overdag een mooi in het springend naambord door de melkachtige gravure en in de avond knalt het bord eruit door de kleur.

Je loopt niet zomaar even langs deze eyecatcher…

Vragen, interesse in, of twijfels over uw gravure? Neem dan snel contact met ons op !