Klanten vragen wel eens of het mogelijk is om met bladgoud hun (huis)naamborden te vergulden… Maar natuurlijk kan dit.
Voor een mooie hoogwaardige afwerking gebruiken wij hiervoor een bladgoud met een hoog karaat. Dit bladgoud is namelijk sterker en slijtvaster dan een bladgoud met een lager karaat.

Bladgoud

Hieronder enkele voorbeelden, waaronder voor het schip Liliya.
Het ontwerp is voorzien van een v-groef gravure en twee Franse lelies, uitgefreesd uit hoogwaardig Mahonie en zeer glad geschuurd voor een glanzend resultaat.

Bladgoud Bladgoud aanbrengen instacol

In diverse stappen wordt de gravure verguld met het hoogwaardige goud. En hoewel het bladgoud het niet vereist worden de borden hierna nog voorzien van een goede bescherming door diverse 2 componenten lak lagen. En zeg nou zelf, dit worden toch bijzonder mooie naamborden!

Bladgoud  Bladgoud

Letterstijl : Edward Script ITC, Bordvorm : 011, Frees methode : V-Groef, Hout : Mahonie


Het bedrijf Mental Training Center leert mensen door middel van Coaching en training op een positieve wijze te leren denken, perspectief te veranderen en het creëren van nieuwe mogelijkheden. Dit gezegd hebbende gaan wij aan de slag om het bord uit te frezen, schuren, lakken en met bladgoud inleggen…

 Bladgoud Karaat bladgoud Beste afwerking met bladgoud

Letterstijl : Forte, Bordvorm : Rechthoekig, Frees methode : V-Groef, Hout : Mahonie


Bladgoud wordt natuurlijk niet alleen gebruikt op Mahonie. Ook op Teak krijg je een mooi effect zoals te zien is op het woningbord van Villa Kakelbont. In dit huis zul je Pipi of meneer Nilson niet terug vinden maar dat maakt het bord er niet minder mooi op!

Teakhout verlijmen Naambord woning Naambord woning

Letterstijl : Forte, Bordvorm : 020, Frees methode : V-Groef, Hout : Teak, koud verlijmd


De firma Alviq wilde graag iets origineels op de wand. Wij denken dat dit wel is gelukt met het logo van Alviq met bladgoud ingelegd!

Bladgoud Bedrijfslogo ingelegd met bladgoud


Zoals de meeste mensen wel weten gebruikt de Koninklijke Marine voor haar schepen naamborden met bladgoud. Onderstaand bord is dan wel niet voor een schip, maar wel voor een vergaderzaal die is vernoemd naar de heer Karel Spaans.

Bladgoud koninklijke marine display bord met bladgoud ingelegd karaat bladgoud

Bent u dus op zoek naar naamborden? Voor uw boot / schip, woning, stallen of vakantiehuis?
Wees welkom bij RoboCNC, een mailtje sturen via het contact formulier kan natuurlijk nooit kwaad.