Buurtbewoners van de wijk Leyens in gemeente Zoetemeer hebben het initiatief genomen voor een nieuw natuurspeelterrein. Samen met een werkgroep en met de input van een kinderactiviteit voor schoolkinderen is het ontwerp tot stand gekomen. Een ontwerp vol natuur en speel mogelijkheden voor de kleine buurtbewonertjes.

Uiteraard moest dit geweldige terrein ook nog een naam krijgen..
En zo was Natuurspeelterrein ‘De Flierefluiter’ een feit !

Een plastic naambord in een park vol natuur is natuurlijk vloeken, en dus was een natuurlijke uitstraling gewenst. Reeds eerder heeft RoboCNC een naambord gemaakt voor de gemeente, “de Tipi Tuin” “Oke die stijl gaan we volgen !” Sapeli Mahonie vers van de zaag en zonder te schaven..

 De Tipi Tuin

Neem eens een kijkje door deze geweldige tuin… En aanschouw de feestelijke onthulling.

Binnenpark (1) Poster Speelnatuur B Binnenpark (2)

Onthulling Naambord (1) Onthulling Naambord (2) Onthulling Naambord (3)

Speciale dank voor de foto’s en een fijne samenwerking gaan uit naar
Henry van Hoof [Sr. Ontwerper Ingenieursbureau Zoetermeer]

Leave a Reply